Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان‌شمالی گفت: استفاده از مصالح بی‌کیفیت ساختمانی با توجه به "گرانی" مصالح یکی از نگرانی‌های جدی است. ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۸ استانها خراسان شمالی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، علی‌اکبر رمضانی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه حدود 45 هزار مهندس ساختمان در کشور فعالیت دارند، اظهار داشت: 4 هزار مهندس ساختمان در خراسان‌شمالی فعالیت دارند که حدود نیم درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان‌شمالی از افزایش 50 درصدی مشارکت مردم در ساخت و ساز نسبت به سال گذشته در استان خبر داد و افزود: اگر میانگین مدت زمان ایجاد هر ساختمان را دو سال در نظر بگیریم و در طول این 2 سال حدود 500 هزار مترمربع ساختمان توسط مردم ساخته شود و هر متر مربع 800 هزار تومان ارزش ریالی داشته باشد، در طول 2 سال 800 میلیارد تومان توسط مردم در بخش ساخت‌و ساز سرمایه‌گذاری می‌شود.

وی با بیان این مطلب که عمر مفید هر ساختمان در خراسان‌شمالی 30 سال است، تصریح کرد: یکی از مشکلات اساسی در حوزه صنعت ساختمان آموزش نامناسب دانشجویان در دانشگاه و عدم تعریف درست کارآموزی دانشجویان است. انتظار مجموعه نظام مهندسی از دانشگاه‌ها این است که حداقل عمده مسائل مورد نیاز یک مهندس ساختمان به دانشجویان در دانشگاه‌ها آموزش داده شود.

رمضانی درباره قوانین و مقررات ملی ساختمان گفت: یکی از افتخارات ایران وجود مقررات ملی ساختمان است که علاوه بر رعایت این مهم در حوزه‌های مسکونی، در بخش‌های دولتی نیز مورد توجه قرار می‌گیرد چراکه مقررات ملی مبنای کار تمام پیمانکاران اعم از خصوصی و دولتی است. فرهنگ‌سازی رعایت این ضوابط نیز برعهده آموزش و پرورش است چراکه باید این مسائل از همان دوران دبستان با دانش‌آموزان که مهندسان آینده هستند کار شود.

وی با اشاره به مشکلات این حوزه خاطرنشان کرد: اگر ناظر مرحله‌ای به ناظر مقیم تبدیل شود بسیاری از مشکلات ساخت‌و‌ساز حل و فصل خواهد شد. همچنین نگرانی و دغدغه مجموعه نظام مهندسی با توجه به قیمت بالای مصالح این است که شهروندان از مصالح مستعمل استفاده کنند که در این صورت خسارت های جبران‌ناپذیری رخ می‌دهد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان شمالی در پایان با اشاره به اینکه بیش از  550 مورد گزارش تخلف و عدم رعایت قوانین و ضوابط ساختمان‌ها در سال 96 به شهرداری ارائه شد، افزود: همچنین در سال 96، 61 مورد پرونده تخلف مهندسان ساختمان در خراسان‌شمالی داشتیم که بعضا به تعلیق پروانه مهندسی انجامید.

انتهای پیام/ ز

R7719/P41362/S6,55/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۴۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با اشاره به درخشش دانش‌آموزان این استان در المپیادهای مختلف، گفت: کیفیت آموزش و پرورش استان به‌عنوان یک مجموعه تعالی‌بخش روبه افزایش است.

ابوالقاسم اکبری در مراسم محوری هفته معلم که امروز (۱۱ اردیبهشت ماه) در بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: در این سال تحصیلی، ۵۰۹ نفر دانش‌آموز در مرحله نخست المپیادها حائز رتبه شدند و در المپیاد ریاضی نیز ۱۰ درصد کل مقام‌های المپیاد ریاضی را کسب کردند.

وی ادامه داد: دانش‌آموزان استان ما توانستند در المپیادهای ادبی، جغرافیا؛ علوم و زمین موفق عمل کنند و حائز ۹ مدال ملی و سه مدال جهانی شوند که این‌ها نشان از ارتقای سطح آموزش‌ها در مدارس استان و بهبود عملکرد نظام تعلیم و تربیت دارد.

او تاکید کرد: آموزش و پرورش، پیشران توسعه کشور در تمام حوزه‌هاست و نقش بی بدیلی در تعلیم نیروی انسانی در فرآیند رشد کشور ایفا می‌کند.

اکبری با بیان اینکه مدرسه کانون اصلی تعالی‌جویی و حرکت به سمت تعالی است، گفت: دکترین حرکتی ما، سند تحول آموزش و پرورش است که در آن، مدرسه را محور اصلی نظام تعلیم و تربیت می‌دانند و در مدرسه نیز معلم محوری‌ترین عنصر فعالیت، الگو و اسوه شناخته می‌شود.

وی رتبه هفتم آموزش و پرورش استان در کشور را مرهون تلاش همکاران فرهنگی استان در این مجموعه دانست و افزود: زیرساخت‌های تعلیم و تربیت استان به لطف دولت و پیگیری‌های بسیار در حال بهبود است. در ۲.۵ سال گذشته ۷۰ پروژه با ۳۰۰ کلاس درس به اتمام رسیده و اکنون نیز ۸۵ پروژه با ۳۷۰ کلاس درس در حال ساخت است.

تعلیم و تزکیه، دو بال مهم نظام آموزشی

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی در حاشیه این آیین در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی مرهون مجاهدت‌های هدفمند معلمان و استادانی است که فداکارانه در ترویج و اشاعه فرهنگ دانش و پژوهش نقش‌آفرینی می‌کنند.

حجت‌الاسلام رضا براتی‌زاده گفت: این روزها بیشتر یاد و نام معلمان که مانند شمعی فروزان، پرتلاش و خستگی‌ناپذیر و در عین حال با انگیزه و با نشاط، ساز و کار تعلیم و تربیت نسل حاضر را بر دوش می‌کشند، شنیده می‌شود و به همین اعتبار پویش‌های متعدد و اقدامات نمادینی در شرف انجام است تا حداقل گوشه‌هایی از این خاطرات مهم و ارزشمند به یادگار بماند.

وی افزود: فراموش نشود که ایثار و از خود گذشتگی فقط در میدان رزم متبلور نمی‌شود، بلکه با اقدام و عمل درخور تحسین، درخشان و مفهوم‌ساز جامعه معلمان در ابعاد فرهنگی، اجتماعی و آموزشی، به بهترین شکل به منصه ظهور رسیده است.

او بیان کرد: تربیت و تزکیه، بال دیگری است در که نظام آموزش و پرورش باید مورد توجه قرار گیرد. در غیر این صورت، علم و دانشی که تولید می‌شود مانند بمب‌های اتم بر ضد بشریت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مقام عالی قضایی استان با اشاره به مهمترین ویژگی‌ها و ابعاد شخصیتی و رفتاری شهید مطهری، گفت: اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی، مرهون مجاهدت‌های هدفمند معلمان و استادانی است که فداکارانه در ترویج و اشاعه دانش و پژوهش به‌طور مؤثر، سازنده و راهگشا نقش‌آفرینی می‌کنند.

وی اظهار کرد: مسلک و مکتبی که استاد شهید مرتضی مطهری بانی آن بود و از خود به یادگار گذاشت، از چنان قابلیت و ظرفیتی بهره‌مند است که آثار پر خیر و برکت آن در نسل‌های این مرز و بوم، مشهود و نهادینه شده است و به همین اعتبار باید اذعان داشت و افتخار کرد که هنوز بزرگانی هستند که در راه اعطا و اهدای بینش وسیع معرفت‌شناسی، بیش از پیش اهتمام ورزیده‌اند و در همه احوال، والاترین سرمایه‌های انسانی خود را وقف ارتقا و بهبود آینده دیگران می‌کنند و با این کار، نام‌شان را همراه نام انبیا و اولیای الهی بر کتیبه تاریخ به منصه ظهور می رسانند.

تجلیل از مقام شامخ معلمان و قدردانی از تلاش‌های آنها از مهمترین محورها و پایان‌بخش این برنامه‌ها بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زائران آماده اعزام به سرزمین وحی / اعزام زائران خراسان شمالی اواخر اردیبهشت انجام می‌شود
  • دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 
  • شرکت ۹ هزار و ۷۹۲ نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش خراسان شمالی
  • برگزاری آئین دسته‌روی روز شهادت امام صادق(ع) در بجنورد
  • درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی
  • ابلاغ ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار سفر رییس جمهور به خراسان‌شمالی
  • دستگیری کلاهبردار دارای اعلان قرمز پلیس بین‌الملل در بجنورد
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • ۷۰۰ میلیارد تومان به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • ۷۰۰ میلیارد به خراسان شمالی تخصیص یافت